Universitatea Cluj va anunţa în următoarele zile încheierea unui parteneriat cu Alexandrion Grup, care va deveni astfel primul sponsor al echipei de fotbal din era post Walter. Alexandrion Grup este un jucător important pe piaţa naţională a producţiei de alcool şi o prezenţă foarte activă în domeniul sportului, unde are încheiate parteneriate cu federaţii sau cluburi din mai multe discipline. Până în acest an, Alexandrion a fost şi sponsor al echipei de handbal feminin Universitatea Cluj.

Clubul de fotbal „U” şi Alexandrion Grup au mai fost în discuţii atunci când activitatea se desfăşura pe fosta societate comercială, dar negocierile au eşuat după ce proprietarul mărcii „U”- Primăria Cluj- nu a fost de acord cu schimbarea denumirii echipei în „U” Alexandrion. Deasemenea, Nawaf Salameh, preşedintele şi fondatorul companiei, intenţiona în urmă cu trei ani să se implice la Universitatea Cluj într-un nou proiect pornit de la zero.

Detaliile financiare ale parteneriatului nu sunt publice, dar implicarea grupului Alexandrion ar putea creşte cu condiţia transformării clubului în societate pe acţiuni.

foto: alexandrion.ro

 

Comentarii