Aceasta este sala în care sâmbătă va rula primul documentar despre suporterii unei echipe din România. Filmul este cu atât mai interesant cu cât tot materialul video și foto folosit la realizarea lui provine din înregistrările făcute de-a lungul timpului de suporteri sau televiziuni. Spectatorii din sală vor putea astfel să retrăiască sau să cunoască momente de referință din istoria suporterilor lui ”U” precum sublimul omagiu adus gloriilor lui ”U” în 1 noiembrie 2008, când întregul stadion Ion Moina a fost umplut de lumânări aprinse, marșul din iarna lui 2009 sau, mai recent, dovezile de atașament față de echipă din deplasările de la Alba Iulia și energia peluzei în clipe decisive pentru club.
Episodul pe care vi-l prezentăm sâmbătă este un preambul la ce va urma în cursul anului 2015 și anume un documentar complex reprezentând ultimii 20 de ani din viața suporterilor lui ”U”.
”Prin ochii noștri” va rula sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 19 și de la ora 21, în sala de conferințe de la Cluj Arena, pe ecran mare. Intrarea este liberă.

 

Comentarii