Există în continuare un plan B şi probabil o să-l aflaţi zilele sau săptămânile viitoare. În acest moment, nimeni nu poate spune sută la sută dacă Universitatea va fi preluată de alt investitor, dacă va intra în faliment sau dacă va juca în Liga a II-a sau a IV-a. Există cineva interesat să cumpere echipa.
Vlad Munteanu într-un interviu acordat Pro Sport în urmă cu trei zile.

Investitorul la care se referă administratorul special al Universității negociază de două săptămâni preluarea clubului, fiind foarte aproape de semnarea actelor, după cum le-a mărturisit acesta unor apropiați din Cluj. Enigmaticul salvator se numește Mihai Giurgiu și, din puținele date existente despre el, este departe de imaginea omului de afaceri de succes, capabil să preia și să susțină financiar un club cu datorii de milioane de euro. Mihai Giurgiu este (sau a fost) ginerele antrenorului Mihai Georgescu, care patronează cu mari greutăți financiare școala de fotbal cu același nume. Fost antrenor la Scoala de Fotbal Ardealul și pentru o scurtă perioadă la ”U” Cluj, Georgescu și-a deschis o școală de fotbal care se suține cu greu din taxe și contribuții ale unor foști fotbaliști precum Mara sau Bilașco.

În discuțiile avute cu reprezentanții Universității, Mihai Giurgiu nu a specificat niciodată foarte clar ce afaceri conduce, dând repere foarte vagi sau inexacte despre acțiunile sale.

Comentarii