Adrian Trancă, jucător legitimat de curând la Universitatea Cluj, a fost surprins în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o avansată stare de ebrietate în barul Solas de pe strada Piezişă. Cei care ne-au trimis pozele spun că Trancă se afla într-un grup foarte zgomotos, iar jucătorul Universităţii a consumat alcool şi a „sudat” ţigări până mult după miezul nopţii. Conform martorilor, Trancă a părăsit localul în jurul orei 2, clătinându-se serios până în staţia de taxi din dreptul Ring, de unde a plecat împreună cu grupul într-o direcţie necunoscută.

Născut în anul 1998, Alexandru Trancă a fost legitimat până de curând la Viitorul Constanţa, dar în această vară s-a pregătit cu „U” Cluj. El a semnat cu „U” abia în ultima zi de transferuri, după ce Viitorul a renunţat la orice pretenţii materiale în privinţa lui. În prima fază, conducătorii lui „U” au ezitat să îl transfere pentru că riscau să fie nevoiţi să plătească o grilă de formare imensă către clubul lui Hagi şi au semnat actele abia după ce Viitorul a renunţat la orice pretenţii în privinţa jucătorului.

Alex Trancă a fost coechipier la Viitorul cu Ianis Hagi şi face parte dintr-o generaţie care a câştigat multe trofee interne la nivel de juniori. Trancă este rudă cu mult mai celebrul Adrian Mutu, fiind nepotul surorii lui Spiridon Mutu, tatăl lui Adrian Mutu. În urmă cu cinci ani, Spiridon Mutu declara pentru WOWbiz.ro că Trancă va călca pe urmele lui Mutu. Într-o anumită privinţă a avut dreptate, doar că Adrian Mutu este mult mai cunoscut pentru ce a făcut pe teren:

"Nu am spus nimanui acest lucru, dar Adi pare-se ca nu va fi singurul fotbalist din familia noastra. Nepotul surorii mele este foarte talentat. Se pare ca a mostenit din familie aceasta chemare pentru fotbal. Are doar 15 ani si jumatate si face parte din Academia lui Hagi. Joaca in echipa chiar cu Ianis, fiul lui Gica, si se numeste Alexandru Tranca. Am convingerea ca este un nume de care se va vorbi mult in urmatoarea perioada, deoarece are toate sansele sa devina un jucator cunoscut"

Spiridon Mutu, tatal lui Adi Mutu

Am decis să mediatizăm cazul lui Trancă (aşa cum am făcut şi cu Cordoş) pentru a preveni o situaţie similară cu cea de acum doi ani, când o generaţie întreagă de jucători ai Universităţii a profitat de devotamentul Peluzei pentru cauza Universităţii şi a spulberat orice speranţă de salvare a clubului prin rezultate dezastruoase venite pe fondul unor ieşiri extrasportive  cu nopţi pierdute în cluburi, alcool şi pariuri. Aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple la „U” Cluj şi sperăm ca cei care conduc acum clubul, împreună cu suporterii vigilenţi, să intervină de fiecare dată când lucrurile o iau razna.

Locul beţivilor nu e la „U”!

Comentarii