Mijlocașul Denis Hordouan (20 de ani) nu mai face parte din planurile de viitor ale Universității Cluj. Adus în urmă cu doi ani de la Gloria Bistrița, transfer pentru care Universitatea a plătit o sumă de bani, Denis Hordoan a aflat zilele trecute că trebuie să plece de Cluj, la fel ca Ursu, Greu, Dinu sau Hațiegan.

Situația mijlocașului este însă ceva mai complicată. Din cauza unei greșeli din contract (perioada angajamentului cu ”U” depășește perioada junioratului), Hordoan ar putea deveni jucător liber. Cu toate acestea, jucătorul nu a fost încă declarat liber de contract și e legitimat în continuare la ”U”.

Prin intermediul directorului de marketing Iuliano Ene, jucătorul a fost propus la FC Voluntari. Echipa din prima liga, prin vocea managerului Ioan Andone, recunoaște discuțiile cu Universitatea legate de Denis Hordouan, dar neagă că acestea au fost purtate cu Iliano Ene. O simplă consultare a desfășurătorului telefonic al directorului de marketing l-ar contrazice pe Ioan Andone, noi având informații exacte că jucătorul a fost propus la Voluntari chiar de către Ene.

Imixtiunea directorului de marketing în problemele sportive ale echipei reprezintă un subiect extrem de important pentru că ridică un mare semn de întrebare în privința organizării interne a clubului. Pentru moment, atât Ene cât și conducerea executivă a clubului neagă situația.

Comentarii