Fostul lider al galeriei Universității Cluj, Mircea Cenan, care de doi ani se număra printre angajații clubului pe un post de responsabil de relația cu suporterii, a fost concediat la începutul săptămânii. Decizia de concediere a lui RJ vine după ce în urmă cu câteva zile acesta i-ar fi reproșat administratorului judiciar situația în care a ajuns Universitatea.

Marieta Anastasescu a fost prezentă la Cluj pentru două zile la începutul acestei luni, ținând și o ședință cu angajații, unde le-a transmis că nu există încă soluții economice pentru club, cerându-le să lucreze în continuare fără a primi bani. RJ i-ar fi reproșat administratorului judiciar într-o discuție particulară că poartă o vină considerabilă pentru situația în care a ajuns Universitatea, spunându-i Marietei Anastasescu că este complice la cheltuielile foarte mari făcute până în iarna trecută.

”Greșeala mea este că nu am plecat singur atunci când am văzut că lucrurile nu merg în direcția bună. Trebuia să plec când a fost dat afară Teja, tot ce s-a întâmplat la club după aceea a fost împotriva lui ”U”.

Comentarii