Un fapt aproape imposibil de imaginat şi de acceptat în linişte se petrece în aceste zile la „U”. Zsolt Szilagyi, omul pe umerii căruia se sprijineau speranţele noastre, a decis să se retragă de pe banca tehnică a Universităţii după un singur meci.

Cu modestia caracterului care l-a însoţit pe durata întregii sale cariere la U, Sisi a refuzat să facă un caz atât din retragerea sa cât şi din motivele care au determinat abandonul. „Nu eu sunt important, important e U şi chiar nu ştiu în ce măsură pot eu să ajut acum”, s-a limitat să spună fostul căpitan.

Sursele noastre spun că, printre altele, Sisi a fost foarte dezamăgit după meciul de la Satu Mare, soldat cu înfrângerea lui U cu scorul de 3-1. La vestiare, deşi pierderea meciului a complicat teribil lucrurile în clasamentul play-off-ului, printre mai mulţi jucători Universităţii domnea o stare de voie bună, aceştia nesfiindu-se să se distreze şi să glumească imediat după ce au ieşit de pe teren bătuţi de rezervele Olimpiei Satu Mare.

Zsolt Szilagyi se va prezenta de mâine la antrenamentele juniorilor cu care a lucrat până în această săptămână. Voi, cei care îl iubiţi şi îl respectaţi, treziţi-vă din amorţire şi arătaţi-i că NOI şi U avem nevoie de el!

Comentarii