Partida „U” Cluj- Unirea Triteni, contând pentru etapa a doua din campionatul judeţean, a adus societăţii Cluj Arena un profit mai mare decât cel obţinut din închirierea stadionului pentru o zi către cel mai mare festival din România, Untold!

Conform cifrelor oferite de organizatori, la meciul de sâmbătă au asistat 2500 de spectatori, asta deşi impresia generală a fost că pe stadion au intrat peste 3000 de oameni. Chiar şi aşa, presupunând că cifra comunicată este reală şi toţi şi-au cumpărat cel mai ieftin bilet (5 lei), rezultă că societatea Cluj Arena s-a ales de pe urma meciului cu 12 500 de lei. Prin comparaţie, pentru o zi de festival, cei de la SC Untold SRL plătesc către Cluj Arena 10 000 de lei deşi realizează profit de zeci de milioane de euro de pe urma folosirii stadionului.

Şi dacă tot am pornit pe linia comparaţiei dintre „U” Cluj şi Untold, să mai notăm şi dubla măsură cu care sunt trataţi aceştia pe stadionul oraşului. Dacă festivalului i s-a permis să-şi bage picioarele în gazon şi să îl distrugă, „U” Cluj s-a trezit cu două ore înainte de meci că terenul este foarte tare, organizatorii uitând să îl ude. Gazonul a fost udat doar la intervenţia lui Neluţu Sabău, cu puţin înainte de începerea meciului, ceea ce a făcut ca în unele zone acesta să băltească. Nici de trasarea terenului nu s-a ocupat nimeni, liniile rămase de la meciului României fiind cu greu vizibile. În sfârşit, remarcăm şi gunoiul rămas în tribune de la acelaşi meci al naţionalei, săptămâna scursă de la precedentul eveniment fiind probabil prea scurtă pentru ca administratorii stadionului să strângă reclamele, paharele şi mizeria lăsată de cei 25 000 de spectatori prezenţi în urmă cu şapte zile pe Cluj Arena!

 

 

Comentarii