Retrogradarea matematică a Universității în urma înfrângerii din partida cu Oțelul a întins la limită nervii suporterilor prezenți la Galați. Supărați pe situația în care a ajuns echipa la capătul unui sezon pe care îl începuse cu mari promisiuni, un grup de aproximativ 15 suporteri a urmărit autocarul echipei pentru a da ochii cu jucătorii.
Sesizând că suporterii se află în urma autocarului, acesta a mers fără nicio oprire pe tot parcursul celor 241 de kilometri până în București, acolo unde echipa va rămâne până mâine. Suporterii nu au abandonat însă urmărirea și au ajuns la hotelul în care sunt cazați jucătorii în același timp cu atocarul. Fără ca lucrurile să degenereze, fotbaliștii au fost apostrofați pentru deznodământul nefericit al campionatului, ținta principală fiind o parte dintre străinii din lot, dar și Raul Costin. Evident, administratorul special Vlad Munteanu a scăpat și de această dată prin lispă de furia suporterilor.
Felicitări tuturor celor care au însoțit echipa în lunga deplasare de la Galați și au luat atitudine împotriva modului în care ”U” a părăsit Liga 1!

 

Comentarii